Honours is een feestje waarin we het leren vieren

fmr honours event 3Op donderdag 19 maart zijn onder grote belangstelling de eerste de FMR honours studenten van het jaar gekozen. Tijdens het honoursevent in de Sterrenweek is de FMR honours inspiratieprijs uitgereikt aan Roy Leunen (SPH) . De aanmoedingsprijs is gewonnen door Jannah van den Berg (HRM).

De jury, onder leiding van programmamanager onderwijsinnovatie Esther Verboon, roemde de inzet van alle genomineerden en de inspiratie die de studenten zijn voor docenten en studenten. De inspiratieprijs, werd toegewezen aan Roy Leunen, die voor deze gelegenheid een site heeft ontworpen waarin hij zijn portfolio laat zien. De jury waardeerde de honours-initiatieven en resultaten die Roy op professionele wijze vorm geeft en met name de ervaringsdeskundigheid die hij daarbij inzet.
De aanmoedigingsprijs werd gewonnen door Jannah van den Berg voor haar bijdrage aan HRM honourscommunity en haar maatschappelijke betrokkenheid bij vluchtelingen via de stichting SoSjaal.

fmr honours event 1Bij zowel de inspiratieprijs als de aanmoedigingsprijs krijgt de student een geldbedrag ter beschikking, dat besteed dient te worden aan een initiatief dat een maatschappelijk doel dient. Focus daarbij is waardecreatie voor samenleving en beroepspraktijk.

Docenten, studenten en managers waren enthousiast over de dag. “Heel bijzonder dat mijn prestatie gezien wordt”, “Wat doen onze studenten veel mooie projecten en maken ze echt het verschil”, “Honours is een feestje, waarin we het leren vieren”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s