Sterrenweek – oogst

photob1We zitten er nog volop in: de faculteiten Natuur en Techniek (FNT) en Maatschappij en Recht (FMR) hebben zelfs vanmiddag hun belangrijkste programma. De Honours Information Day bij de FNT heeft boeiende presentaties, een grote rol voor de lectoren en uitreikingen van Ster Verklaringen. Ook staat er een heuse photobooth voor je serieuze profielfoto’s of gezellige foto’s met vrienden. De FMR heeft een succesvolle wedstrijd uitgeschreven voor honoursstudenten; zij kunnen aanmoedigingsprijzen en inspiratieprijzen winnen. Er zijn inmiddels al meer dan 500 stemmen uitgebracht en er wordt druk gelobbyd op Facebook.

Foto 18-03-15 17 46 11

Maar we kijken ook al een beetje terug: een succesvol HLab gisteren waarin docenten ontdekten hoe studenttypen kunnen helpen bij het vormgeven van uitdagend onderwijs. Martin de Boer presenteerde zijn learning analytics onderzoek. En gisteravond weer een bijeenkomst van de docenten die de Basistraining Honoursdidactiek volgen. In een Lagerhuis (het was ten slotte verkiezingsdag) verdedigden zij hun stelling die ze hadden geformuleerd aan de hand van literatuur en onderzoek.

Foto 18-03-15 23 00 25

De Photobooth reist vier locaties af. Na Amersfoort op dinsdag en de faculteit Communicatie & Journalistiek (FCJ) gisterochtend, zijn er vandaag twee: bij de FMR en de FNT. Dinsdagmiddag was ook de Show & Tell: zeven pesentaties van docenten en studenten die hun honoursonderwijs lieten zien. Geniet mee, ook als je er niet bij kon zijn. Er is een weblecture van gemaakt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s