Workshop boksen – durf jij te vertrouwen op je eigen kracht?

banner sterrenweek 2015Op dinsdag 17 maart van 19.30 – 21.00 uur is er bij de Faculteit Gezondheidszorg, Bolognalaan 101 te Utrecht (lokaal 1.078) een workshop boksen. Niet zozeer om je techniek onder de loep te nemen, maar vooral om boksen te zien als metafoor voor communiceren. Als professionals zijn jullie steeds bezig met praten, discussiëren, overtuigen en beïnvloeden. Hoe kun je dit beter doen en met meer effect? Leer dit door boksen als metafoor te ervaren.

Durven jezelf te zijn, in je kracht te gaan staan, en durven te vertrouwen op jezelf, op wat je zelf meebrengt is eigenlijk het ‘leitmotiv’ van de hele workshop. En het getuigt van durf als je überhaupt die handschoenen aandoet en gaat sparren.

Communicatie
In een gesprek gaat het bij effectieve communicatie om verbinding maken met je gesprekspartner. Om met respect te kijken, te luisteren en te zeggen wat je te zeggen hebt. Jezelf niet groter of kleiner maken dan je bent. Boksen (sparren) kun je zien als metafoor voor een goed gesprek. We laten je dit op een speelse manier ervaren. Uiteraard met respect voor je persoonlijke veiligheid.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Meer informatie bij suzanne.unck@hu.nl. Doe makkelijke kleding en binnensportschoenen aan.

Martin Rijnsburger (directeur Marketing & Communicatie bij PGGM) zal deze uitdagende en energieke workshop verzorgen.

Hier het hele programma van de Sterrenweek.

Advertisements

One thought on “Workshop boksen – durf jij te vertrouwen op je eigen kracht?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s